Laptop/printer challenge

Maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen in Hoogeveen hebben zo nu en dan een laptop of andere hardware nodig om hun mooie doelen te kunnen realiseren. We weten dat bedrijven hun afgeschreven hardware soms noodgedwongen weggooien, terwijl ze een mooie en veilige tweede bestemming zouden kunnen krijgen. Zonder dat de bedrijfsgegevens op straat komen te liggen. Daarom organiseert de Hoogeveense Uitdaging een laptop/printer Challenge.

Zo kunt u doneren
Heeft uw bedrijf afgeschreven laptops, desktops, printers of beamers (hardware)? Doneer deze dan aan de Hoogeveense Uitdaging. Vul het formulier in onderin op deze pagina en wij komen uw hardware bij u ophalen. Alles heeft waarde. Wanneer apparatuur niet opnieuw ingezet kan worden, wordt het gerecycled en de grondstoffen duurzaam hergebruikt.

Uw bedrijfsgegevens veilig
Uw hardware wordt door Computer Center leeggemaakt waarna u een data vernietigingsverklaring ontvangt. Zo weet u zeker dat er geen bedrijfsgegevens op straat komen te liggen. Computer Center is een betrouwbare partij, die gespecialiseerd is in het hergebruiken van ICT hardware. Voor informatie over andere mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Uw hardware weer in gebruik
De Hoogeveense Uitdaging inventariseert welke maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen behoefte hebben aan een laptop, desktop, printer of beamer. Zodra de apparatuur is getest en klaargemaakt wordt deze gematcht met een nieuwe eigenaar. Dankzij u! Zo helpt u het werk van deze organisaties mogelijk te maken.

Alles op een rij:

  • Hardware halen wij bij u op
  • De bedrijfsgegevens worden veilig verwijderd
  • De hardware krijgt een maatschappelijk tweede leven

Heeft u nog vragen, mailt u dan naar info@hoogeveenseuitdaging.nl of bel:
085-0043024.

Ik heb hardware om te recyclen:

Doe jij met ons mee?

Word partner van de Hoogeveense uitdaging.


En draag mijn steentje bij.

Scroll naar top